نوشته شده توسط : علی محمد
مبانی-نظری-وپیشینه-تحقیق-بهبود-عملکرد-سازمان
مبانی نظری وپیشینه تحقیق بهبود عملکرد سازمان
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: word
تعداد صفحات: 26
حجم فایل: 293
قیمت: 19000 تومان

بخشی از متن:
مبانی نظری وپیشینه تحقیق بهبود عملکرد سازمان
مشخصات این متغیر:
منابع: دارد
پژوهش های داخلی و خارجی: دارد
کاربرد این مطلب: منبعی برای فصل دوم پایان نامه، استفاده در بیان مسئله و پیشینه تحقیق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمی پژوهشی، استفاده در تحقیق و پژوهش ها، استفاده آموزشی و مطالعه آزاد، آشنایی با اصول روش تحقیق دانشگاهی
نوع فایل:wordوقابل ویرایش
بهبود عملکرد سازمان
در راستاي رشد و توسعه پايدار كشورها، توجه به بالندگي سازمان ها، از جمله سياست هاي مورد توجه همه مديران مي باشد. بانك ها هم از اين موضوع مستثنا نيستند. در بانكداري نوين، مؤلفه¬هاي متعددي وجود دارند كه بر روند تأمین منابع مالی بانك¬ها و مؤسسات مالي تأثير مي گذارند. شناسايي و تعيين ميزان تأثير و نوع ارتباط اين مؤلفه¬ها با موفقيت بانك ها در تأمین منابع مالی، مقوله¬اي مهم مي¬باشد. امروزه شرايط و موقعيت¬هاي مؤسسات مالي و بانك¬ها با يكديگر يكسان نيست و ممكن است كه مؤلفه هاي تأثيرگذار بر تأمین منابع مالی حتي براي هر يك از شعب يك گروه بانكي متفاوت باشد. (اکرامی، 1390، ص13)
صنعت بانکداري، از جمله صنایع مهم و مطرح دنياست و گسترش روزافزون دانش بشري در زمينه علوم الکترونيکي سبب شده است كه این صنعت نيز از این دانش بهره فراوان داشته باشد. امروزه بانك¬ها در كشورهاي پيشرفته به عنوان رهگشا، مشاور حرفه¬اي، متخصص در افزایش منابع مالي شركت¬ها و جمع آوري و تبادل اطلاعات لازم براي مشتریان خود عمل مي¬كنند و یکي از موتورهاي محرك اقتصادي هر كشور محسوب مي¬شوند. این امر سبب شده است تا فضاي رقابتي تنگاتنگي ميان آن¬ها برقرار شود. با توسعه روزافزون تکنولوژي و صنعتي شدن كشورها، مدیران بانك ها سعي بر افزایش خدمات نوین بانکداري دارند كه متمایز بودن آن نسبت به خدمات سایر رقبا ازامتياز ویژه¬اي جهت جذب سپرده¬هاي مشتریان برخوردار است. در كشورهاي پيشرفته بيش از 70 درصد امور بانکي استفاده كنندگان از خدمات بانکي بدون حضور در محل شعب بانك ها و با استفاده از سيستم هاي الکترونيکي صورت مي¬پذیرد، لذا بانك¬ها با بکارگيري فناوري مدرن صنعت بانکداري و اجرایي نمودن طرح مشتري محوري، سعي بر كاهش ضرورت مراجعه مشتریان به محل شعبه را دارند تا مشتریان بتوانند در محل كار و یا اقامت خود عمده امور بانکي را از این طریق انجام دهند (جکسون، 2010، ص8)
2-2-1 مفهوم عملکرد بانک
مفهوم عملکرد، با کارایی (Effciency) و اثربخشی (Effectiveness) تعریف شده است، چون اثربخشی بیانگر ميزان دستيابي به اهداف است و كارایي به این موضوع اشاره دارد كه منابع از نظر اقتصادي، چگونه براي كسب هدف بکار رفته اند و مي توان آنها را دو بعد مهم عملکرد دانست، یعني هم علل داخلي (كارایي) و هم دلایل خارجي (اثربخشي) براي بخش هاي خاص عملکرد، مي توانند وجود داشته باشند. از اینرو، عملکرد تابعي از كارایي و اثربخشي فعاليتهای صورت گرفته است. بانك¬ها براي دستيابي به عملکرد بهتر، باید از شاخص¬های پیشرو یا آینده¬ نگر (Leading Indicator) استفاده کنند. شاخص¬های پسرو یا گذشته نگر (Lagging Indicator) تنها وقایع تاریخی را بیان می¬کنند، در حالی که شاخص-های آینده نگر، باعث مهیا شدن شرایط برای پرورش عملکرد می-شوند(آندريو ، 2007، ص17)
در نظام بانکي ایران تأمین مالی با توجه به قوانين بانکداري اسلامي از دو طریق انجام مي¬شود:
از طریق جذب سپرده هاي قرض الحسنه جاري و پس انداز، كه منابع مالکانه ناميده مي شوند.

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.
 




:: برچسب‌ها: مبانی نظری وپیشینه تحقیق بهبود عملکرد سازمان,مبانی نظری بهبود عملکرد سازمان,پیشینه تحقیق بهبود عملکرد سازمان,مبانی نظری,پیشینه تحقیق,بهبود عملکرد سازمان ,
:: بازدید از این مطلب : 131
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 بهمن 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: